Jill i massmedia och i sociala medier

Fina ord från en fysioterapeut! Jag väljer att inte lämna ut gruppen, det viktiga var de värmande orden som blev en liten ögonöppnare för mig själv. Kanske är det ”kroppspsykiatriker” jag är?

Hej kollegor! Jill, som i själen, är lika mkt fysioterapeut som läkare, är nu medlem i gruppen! Detta öppnar upp för även andra som vill vara medlemmar. Ska vi ändra i gruppens information om vem som ingår? Tror det är viktigt med ett formellt beslut så vi inte godtyckligt inkluderar/exkluderar intresserade…

Kan kroppen läka själen?

En inspelad eftermiddag när Jill föreläste i psykiatrin i Norrbottens läns landsting. Ämnet? Jo vars, fysisk aktivitet och goda levnadsvanor. Dans? Jo så klart! Vi körde både Kreativt avbrott i arbetet och linedance! Leva som man lär!


Klicka här för att se filmen »


Sydsvenskan 2015-12-06

Jill Taube är psykiatriker, författare och föreläsare och har skrivit boken ”Själ och kropp” om hur kroppen kan läka själens krämpor.

Träning är lika bra som medicin »

Sydsvenskan 2015-12-06

Jessica Lindholm har varit djupt nere i mörkret och vänt. Nu håller ljus, motion och en hälsosam livsstil henne i balans.

Skratt och motion ger henne balans i livet »

Får jag lov-logo
”Den perfekta danskvällen!”
Får Jag Lov, 5/2013
”Julstress botas med svett och salsa!”
Får Jag Lov, 6/2013
”Den fina dansbandskulturen”
Får Jag Lov, 1/2014
”Humlan som dansade!”
Får Jag Lov, 2/2014
”Jakten på danslycka!”
Får Jag Lov, 4/2014
”Ta ett (dans)steg i taget”
Får Jag Lov, 5/2014